Workshops en kinderfeestjes Nieuw Vennep

Welkom bij Fun2all!


Ben je op zoek naar een leuke activiteit in de omgeving van Nieuw Vennep voor een kinderfeestje, een familiedag, vrijgezellenfeest, een gezellig uitje met vriendinnen of een activiteit die je kunt combineren met een slaapfeestje?


Wellicht kan Fun2all je helpen de organisatie daarvan wat makkelijker te maken. 


Wij organiseren kinderworkshops en workshops voor volwassen en hebben verschillende, ook creatieve pakketten voor kinderfeestjes. Of je nu op zoek bent naar een  Taartenworkshop Zeepketttingen/beautyfeest, een workshop porselein schilderen   Frozenfeest, Piratenfeest met echte piratenpakkenGriezel- of Heksenfeest met of zonder mooie heksenjurken voor de meisjes of capes voor de jongens het is allemaal mogelijk . Kijk voor meer informatie op de gewenste pagina.


Daarnaast hebben wij een 2 soorten pakketten voor lasergamefeestjes . Deze zijn geschikt voor alle leeftijden  v.a. 5 jaar dus ook voor volwassenen. Je kunt bijvoorbeeld al een set huren voor een groep van  8 personen vanaf €50,00 per dag (meer of minder is ook mogelijk).Totaal zijn er 70 lasergeweren. Deze sets zijn goed overdag te gebruiken, wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Kijk voor meer informatie onder ons kopje Lasergamen of veel gestelde vragen.


Neem gerust contact op als je andere wensen hebt.

Fun2all goedkoop lasergamen, de leukste workshops en kinderfeestjes in de omgeving van Nieuw Vennep!