LASERGAMEN

Lasergamen op een zelf gekozen locatie.


Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrije dag een familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestjes of een slaapfeestje in de regio Amstelland? 


Huur dan een set lasergeweren bij Fun2all en speel zolang je wilt op een door jou gekozen locatie. Makkelijker kan het niet. Je hebt per dag al een set van 8 laserguns(geschikt voor de leeftijd van 5-7 jaar) voor  € 50,00 en 8 lasergeweren(geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar) voor €55,00 (huur van een ander aantal guns/lasergeweren is mogelijk, klik hier voor alle prijzen mbt het lasergamen).


De locatie die je uitzoekt heeft bij voorkeur bomen, bosjes of voorwerpen waarachter je kunt schuilen en er is genoeg ruimte om rond te rennen. Dat kan bijvoorbeeld een park of bos zijn (niet op het strand of op andere zandvlaktes), maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in een sporthal te lasergamen. De geweren zijn bij daglicht goed te gebruiken(wanneer er een fel zonnetje is wel onder de bomen), wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Daardoor is het lasergamen ook zeer geschikt als activiteit bij bijvoorbeeld een slaapfeestje.


Indien gewenst zijn er ook bandana's (€2,75 p.st.) en of een setje schmink (€4,50 ) te koop. Ook zijn er vlaggen van wit katoen (€2,50 p.st) welke de kinderen per team, voorafgaand aan het lasergamen kunnen versieren met bijvoorbeeld viltstiften. 


De lasergeweren van Fun2all kunnen worden opgehaald in Ouderkerk aan de Amstel.


Meer informatie over het lasergamen en spelideeën vind je op de site. Uiteraard kun je ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen.


Kijk om een indruk te krijgen ook eens in ons fotoalbum.


Droog weer garantie

De geweren zijn niet bestand tegen water. Annuleren i.v.m. slechte weersomstandigheden kan daarom zolang ze nog niet gehaald zijn.Fun2all goedkoop lasergamen, de leukste  kinderfeestjes in Noord Holland regio Amstelveen Ouder Amstel en omgeving, laserguns verhuur vanaf € 50  per set voor 8 personen!