Doosjes versieren

Doosjes versierenBij binnenkomst  zullen we met gezellige wijnglazen limonade toasten en indien gewenst kado's uitpakken en taart eten. Dan volgt er stap voor stap een uitleg wat we gaan doen.


Met dit feestje gaan we kleine spanen doosjes versieren met stofjes en glitters.

Het doosje is ongeveer 8,5 cm en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de stofjes, lovertjes en steentjes.


De workshop is vanaf 8 jaar. Het feestje zal ongeveer 1,5-2 uur duren en kost voor 6 kinderen € 165,00 (ook wanneer er minder kinderen komen) ieder extra kind kost  € 15,00 p.p.. Dit is incl. limonade en lekkers tussendoor.


Wil je ook cupcakes versieren/taart eten en kado's uitpakken d.m.v. een spel, moet je rekening houden met ongeveer een half uur extra. De aanvullende kosten zijn € 4,50 per kind (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt, of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires.


Er wordt verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


.


Fun2all voor de leukste knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel