zeepkettingenfeest thuis

Zeepkettingenfeest thuis


Met deze zeer complete set kun je thuis een heerlijk geurend zeepkettingenfeest geven waarbij iedereen met haar/zijn zelf gegoten zeepjes in de vorm van een zeepkettingen naar huis gaat. Het is heel simpel, het enigste wat je nodig hebt is een een tafel waar iedereen aan kan zitten en een magnetron in de buurt die je op 360 Watt kan zetten(iets hoger is ook geen probleem) de rest zit allemaal in het pakket.


Je begint  door met elkaar te proosten met de meegeleverde plastik wijnglazen.


Met de groep kijk je het instructiefilmje welke je doorgestuurd krijgt.


Nadat de meegeleverde schorten zijn voorgedaan kan het het feest echt beginnen. Iedereen krijgt een eigen bakje met 200 gram nog geurloze smeltzeep(100 gram wit en 100 gram doorzichtig), op tafel staan verschillende flesjes met heerlijke geurtjes en kleurtjes ,die  in kleine hoeveelheden gemengd en gegoten kunnen worden, in de zelf gekozen vormen.


Als iedereen hiemee klaar is, is er de mogelijkheid om een drink pauze in te lassen, waarna iedereen de zeepjes uit de vormen kan halen en kan beginnen met het samenstellen van de kettingen. Lintjes en kralen worden uiteraard ook meegeleverd.


Deze complete set met smeltzeep en overige materiaal huur je voor € 16,00 per persoon. Iedereen is totaal zeker 2-2,5 uur bezig met het smelten van de zeep en maken van de zeepkettingen.


Neem contact met mij op voor meer informatie.Met dit complete pakket kun je  zelf thuis een compleet verzorgd zeepkettingenfeest geven. ieder kind gaat met eigen zeepkettingen naar huis.