Zeepketting maken

Zeepketting maken/beauty producten maken


Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas met  limonade zodat we kunnen toasten. Ook staan er etagaires met wat lekkers erop.


Dan wordt er uitgelegd wat we gaan doen. De kinderen krijgen per persoon 200 gram (100 gram witte en 100 gram doorzichtige geurloze zeep.

Iedereen mag nu zijn eigen zeepjes gieten en hierbij zelf de geuren, kleuren en figuren kiezen. Als alle zeepjes klaar zijn gaan we er één(of meerdere) mooie zeepketting(en) van maken.


De kinderworkshop kan gevolgd worden vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 2-2.5 uur


Er wordt  verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om waar nodig een helpende hand te bieden. Maar natuurlijk ook om het feest mee te kunnen beleven.


De prijs voor de workshop  is voor 6 kinderen € 175,00 daarna € 17,50 per extra kind, dit is incl. limonade, wat lekkers en de kunstwerken die de kinderen naar huis mogen nemen.


Eventueel kun je ervoor kiezen om aanvullend badzout en badbruistabletten te maken. Liever ipv een zeeketting een combinatie van badzout en bruis tabletten maken? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden. 


Wil je ook cupcakes versieren/taart eten en kado's d.m.v. een spel uitpakken, moet je rekening houden met ongeveer een half uur extra, de kosten zijn € 4,50 per kind extra (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires.


Neem gerust contact op voor meer informatie.Fun2all, een geurig kinderfeestje: kinderfeestje zeepkettingen en beautyproducten maken in Ouderkerk aan de Amstel.