Spiegels versieren

Spiegels versierenMet dit feestje gaan we spiegels versieren. Bij het voorbeeld op de foto is dit gedaan met foam klei en mooie glinster steentjes.


De workshop is vanaf 5 jaar. Het feestje zal incl. het uitpakken van de kado's d.m.v. een spel ongeveer 2 uur duren en kost voor 6 kinderen € 155,00 (ook wanneer er minder kinderen komen) ieder extra kind kost  € 16,00 p.p.. Dit is incl. limonade en lekkers tussendoor.


Wil je ook cupcakes versieren of taart eten zijn de aanvullende kosten € 3,50 per kind (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires. Je moet dan rekening houden met ongeveer 20 minuten extra.


Er wordt verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


.


Fun2all voor de leukst knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel