Lampjes pimpen

Lampjes pimpen


Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas met  limonade zodat we kunnen toasten. Ook staan er etagaires met wat lekkers erop.


Dan wordt er uitgelegd wat we gaan doen. De tafel wordt leeg gehaald en er wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Dan mag iedereen op zijn eigen manier zijn eigen lampje versieren. Er zijn 2 soorten lampjes waarbij het niet uitmaakt op welke manier de kinderen de lampjes zullen versieren. 


De kinderworkshop kan gevolgd worden vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 2-2.5 uur (afhankelijk van de leeftijd, grote en snelheid van de groep). 

Er wordt  verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


Er zijn 2 soorten lampjes waaruit je vooraf kunt kiezen(bij reserering aan te geven).

De prijs voor de workshop met de lampjes op de 3 poot is voor 6 kinderen € 175,00 daarna € 20,00 per extra kind, dit is incl. Limonade, wat lekkers en de lampjes die de kinderen mee naar huis mogen nemen.

Wanneer je kiest voor de workshop van de lampjes op de voet geldt er een toeslag van € 3,00 p.p.

Ledlampjes met een kleine fitting kunnen bijgeleverd worden voor € 2,50 per stuk.


Wil je ook cupcakes versieren/taart eten en kado's uitpakken, moet je rekening houden met ongeveer een half uur extra, de kosten zijn € 4,50 per kind extra (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires.


Neem gerust contact op voor meer informatie.Fun2all voor de leukst knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel