Mozaïeken

Mozaïeken


Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas met  limonade zodat we kunnen toasten. Ook staan er etagaires met wat lekkers erop.


Dan wordt er uitgelegd wat we gaan doen. De jarige Job mag de eerste tegel (op een veilige manier) in stukken slaan. Voorafgaand aan het feest zijn er al heel wat tegels in stukken geslagen zodat iedereen gelijk van start kan gaan met het mozaïeken van zijn of haar voorwerp. Wanneer er toch nog meer stukjes nodig zijn mogen de kinderen deze onder begeleiding ook stuk slaan. Tussendoor houden we even pauze waarna iedereen zijn eigen kunstwerk mag voegen.


De kinderworkshop kan gevolgd worden vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 2.5 uur (afhankelijk van de leeftijd, grote en snelheid van de groep). 

Er wordt  verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


De prijs voor de workshop  is voor 6 kinderen € 175,00 daarna € 22,50 per extra kind, dit is incl. limonade, wat lekkers en de kunstwerken die de kinderen naar huis mogen nemen.


Wil je ook cupcakes versieren/taart eten en kado's d.m.v. een spel uitpakken, moet je rekening houden met ongeveer een half uur extra, de kosten zijn € 4,50 per kind extra (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires.


Neem gerust contact op voor meer informatie.Fun2all, mozaïeken met tegels, creatieve verjaardagspartijtjes in Ouderkerk aan de Amstel