Mini tuintje maken

Minituintje maken


Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas met  limonade zodat we kunnen toasten. Ook staan er etagaires met wat lekkers erop.


Dan wordt er uitgelegd wat we gaan doen. Iedereen maakt zijn eigen minituintje met daarin een kopje welke wordt omgetoverd tot een huisje


De kinderworkshop kan gevolgd worden vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 2 uur


Er wordt  verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om waar nodig een helpende hand te bieden. Maar natuurlijk ook om het feest mee te kunnen beleven.


De prijs voor de workshop  is voor 6 kinderen € 175,00 daarna € 20,00 per extra kind, dit is incl. limonade, wat lekkers en de kunstwerken die de kinderen naar huis mogen nemen.


Wil je ook cupcakes versieren/taart eten en kado's d.m.v. een spel uitpakken, moet je rekening houden met ongeveer een half uur extra, de kosten zijn € 4,50 per kind extra (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires.


Neem gerust contact op voor meer informatie.Fun2all, een creatief  kinderfeestje in Ouderkerk aan de Amteln maken in Ouderkerk aan de Amstel: Een minituintje maken