Gipsmaskers maken

Gipsmaskers makenBij binnenkomst  zullen we met gezellige wijnglazen limonade toasten en de kado's uitpakken. Dan volgt er stap voor stap een uitleg wat we gaan doen.


Met behulp van gipsverband gaan we gipsmaskers maken. De kinderen doen dit op elkaars gezicht.

Voordat we het gips aanbrengen smeren de kinderen hun gezicht goed in met vaseline waardoor het masker uiteindelijk makkelijk van de gezichten los te halen is. Het is heerlijk ontspannen als het gipsmasker aangebracht wordt. Uiteindelijk krijgt iedereen een mooi masker van zijn eigen hoofd mee naar huis.


De workshop is vanaf 10 jaar. Het feestje zal incl. het toasten en kado's uitpakken  ongeveer 2 uur duren en kost voor 6 kinderen € 175,00 (ook wanneer er minder kinderen komen) ieder extra kind kost  € 18,50 p.p.. Dit is incl. lekkers en onbeperkt limonade.


Wil je ook cupcakes versieren en of taart eten zijn de kosten hiervan  € 4,50  per kind (voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt), of € 9,50 voor de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen drinken uit engelse kopjes en lekkere hapjes staan klaar op etagaires, je moet dan rekening houden met ongeveer een half uur extra..


Er wordt verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


.


Fun2all voor de leukst knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel