taarten- en creatieve workshops kinderen

Welkom bij Fun2all!


Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, een familiedag, vrijgezellenfeest,  of een  slaapfeestje in de regio Amstelland ?


Wellicht kunnen de verjaardagskisten van Fun2all je helpen de organisatie daarvan wat makkelijker te maken. Nieuw is het zeep/beauty feestje op de  hobbyzolder, waar de kinderen zelf zeepjes (en een zeepketting), eventueel badzout en bruisballen  kunnen maken die ze mee naar huis mogen nemen.


Wij hebben verschillende pakketten voor kinderfeestjes incl. programma, materialen en versiering. Of je nu op zoek bent naar een  Taartenworkshop ,Frozenfeest, Piratenfeest met echte piratenpakkenGriezel- of Heksenfeest met of zonder mooie heksenjurken voor de meisjes of capes voor de jongens het is allemaal mogelijk . Kijk voor meer informatie op de gewenste pagina.


Daarnaast hebben wij een 2 soorten pakketten voor lasergamefeestjes . Deze zijn geschikt voor alle leeftijden  v.a. 5 jaar dus ook voor volwassenen. Je kunt bijvoorbeeld al een set huren voor een groep van  8 personen vanaf €50,00 per dag (meer of minder is ook mogelijk).Totaal zijn er 60 lasergeweren. Deze sets zijn goed overdag te gebruiken, wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Kijk voor meer informatie onder ons kopje Lasergamen of veel gestelde vragen.


Neem gerust contact op als je andere wensen hebt.

Fun2all goedkoop lasergamen, de leukste  kinderfeestjes in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omgeving !