spel ideeën


Spel ideeën


Ieder voor zich

Ieder speelt voor zich, wie uitgeschakeld is moet aan de kant. Wie houdt dit het langste vol?


Verover de vlag

Ieder team heeft een vlag en een eigen gebied. Ieder team zoekt een plaats om de vlag te verbergen, de vlag mag niet opvallen, een klein stukje van de vlag dient wel zichtbaar te blijven. Als ieder team zijn vlag verstopt heeft volgt een fluitsignaal waarna iedereen weer overal mag lopen. De zoektocht naar de vlag van het andere team kan beginnen. Blijf wel op je hoede en zorg ervoor dat je niet door het andere team wordt uitgeschakeld. Als je wel bent uitgeschakeld ga je naar een  afgesproken punt waar je je geweer mag herladen. Het winnende team is het team dat de vlag van de tegenpartij het snelst naar een centraal punt brengt.


VIP escort

Team 1 verstopt zich in het veld, team 2 heeft een VIP die veilig naar de andere kant van het veld moet worden gebracht. Als het team 1 lukt deze VIP uit te schakelen, wint team 1. Als het team 2 lukt de VIP veilig naar de andere kant van het veld te brengen, wint team 2.


Team tegen team (spel voorbeeld 1)

2 Teams proberen elkaar uit te schakelen.


Team tegen team (spelvoorbeeld 2)

Het aantal spelers wordt opgedeeld in 4 teams. Iedere keer als je bent uitgeschakeld meld je je bij de leiding, die bijhoudt hoe vaak iemand is uitgeschakeld. Vervolgens mag je weer verder spelen met een hergeladen geweer. Welk team werd het minst vaak uitgeschakeld binnen een vooraf afgesproken tijdslimiet?Uiteraard kan er ook zelf een spel worden verzonnen. Naarmate de kinderen bezig zijn ontstaan er vaak nieuwe ideeën voor een zelf bedacht spel. Het wordt in ieder geval een actief en sportief kinderfeestje!

Fun2all voor de leukste kinderfeestjes, slaapfeestjes, jongensfeestjes,  familiefeestjes en vrijgezellenfeestjes.