Sieraden doos

Sieraden doosje  versierenMet dit feestje gaan we sieraden doosjes versieren. Na binnenkomst gaan we eerst proosten op de jarige Job. Daarna zal er uitgelegd worden wat we gaan doen. Er kan uit 2 verschillende doosjes gekozen worden, de techniek is gelijk.maar ieder kind mag het doosje natuurlijk op zijn eigen manier versieren. De kinderen schilderen het doosje in de gewenste kleur.


Dan gaan we even wat drinken en eventueel de kado's uitpakken of als je daar voor kiest van een high tea genieten.


In de tussentijd zijn de gekozen lapjes voor de deksels geknipt. De deksels gaan we stap voor stap met elkaar bekleden. Tot slot kan iedereen de deksel en het doosje versieren met mooie glimmende steentjes en kantjes.


De workshop is vanaf 7 jaar. Het feestje zal ongeveer 2 uur duren en kost voor 6 kinderen € 175,00 (ook wanneer er minder kinderen komen) ieder extra kind kost  € 22,50 p.p.. Dit is incl. onbeperkt limonade en lekkers tussendoor.


Wil je ook cakjes versieren zijn aanvullende € 4,50 per kind(voor dit geld kun je ook kiezen voor een broodje knakworst als je bijvoorbeeld vanuit school komt) of kies je voor een de kinder-high tea waarbij de thee en/of limonade geschonken wordt uit gezellige theepotten, de kinderen dinken uit engelse kopjes en lekker hapjes staan klaar op etagaires. Je moet dan rekening houden met ongeveer een half uur extra, kosten hiervoor zijn € 9,50.


Er wordt verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.


.


Fun2all voor de leukst knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel