Over mijzelf


Over mijzelf


Ik ben Mirjam Slager en heb 2 zoons die inmiddels volwassen zijn. Zelf heb ik in het verleden, zo'n 15 jaar in Ouderkerk aan de Amstel een hobbyclub voor meisjes geleid, hier knutselden we wekelijks de meest uiteenlopende creaties in elkaar en sloten vaak af met een spelletje. Toen ik zelf kinderen kreeg en er onvoldoende vrijwilligers te vinden waren, ben ik hiermee gestopt.

Nog steeds vind ik het leuk om samen met kinderen te knutselen of andere activiteiten te doen.


Eerst kon ik mij heerlijk uitleven op de feestjes van mijn eigen kinderen maar merkte ook dat naarmate ze ouder werden het vooral voor de jongens wel eens lastig kan zijn iets origineels en tegen een redelijke prijs te bedenken. Hieruit is Fun2all geboren.


Mijn wens was creatieve feestjes te gaan organiseren voor kinderen. Samen met mijn zus ben ik begonnen met het creëren van o.a. het Griezel-, Piraten- en Frozenfeestje.  Wij hebben wij ons helemaal kunnen uitleven met het maken van de spelletjes en complete programma's.


Inmiddels is er de hobbyzolder! Nu kan ik mij ook gaan richten op creatieve compleet verzorgde feestjes. 


Voor de kinderen die liever rennen, zijn er de lasergame sets te huur, leuk voor jongens maar zeker ook meisjes, zowel jong als oud! Je kunt deze in een park, het bos, een sporthal of een andere zelf te bedenken locatie gebruiken. Maar ook door een slaapfeestje te combineren met  lasergamen in het donker creëer je gegarandeerd een topfeest!


Het Lasergamen is overigens leuk voor zowel kinderen als volwassenen.


De laatste jaren mag ik ook af en toe workshops verzorgen in verzorgingshuizen. Omdat ik het leuk vind mijzelf te blijven ontwikkelen, volg ik op dit moment de opleiding Sociaal Pedagogisch hulpverlener. Waarvan ik het geleerde vrijwel gelijk in het dagelijks leven kan toepassen. In de toekomst hoop ik mijn diensten bij Fun2all met de opgedane kennis uit te kunnen breiden.